ÖZLEM YILMAZ
3 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
ÖZLEM YILMAZ
ÖZLEM YILMAZ HAKKINDA HERSEYI BURAYA ALALIM...
yasemin_reyhan_kutsi- Mesaj Sayısı : 199
ÖZLEM YILMAZIN BIYOGRAFISI
ADI: Özlem Yilmaz
DOGUM TARIH: 17 Temmuz 1986
DOGUM YERI: Istanbul
Kartaltepe İlköğretim Okulu, Kültür Koleji derken Lise eğitiminide Ataköy Cumhuriyet Lisesi` nde tamamladıktan sonra çocukluğundan beri çok büyük merakı, kabiliyeti ve ilgisi olduğu herkes tarafından bilinen hayalindeki meslek için tiyatro ve sinema eğitimi almak üzere Müşfik Kenter` den özel ders almaya başladı ama kısa bir zaman geçtikten sonra babasını kaybettiği için çalışmalarına bir süre ara vermek zorunda kaldı.
Bir sene sonra Müjdat Gezen Sanat Okuluna girip orda eğitimine kaldığı yerden devam ettikten sonra 2006 yılında Müjdat Gezen Actor Studio bölümünden mezun oldu.
İlk dizi görüşmesine kendisini yönlendiren kişi aynı zamanda mezun olduğu okulda ki hocası olan Misak Toros` tur ve bu yüzden de hayatında Misak Toros` un öneminin çok büyük olduğu çevresindeki herkesce bilinmektedir.
Şu ana kadar başlıca 5 projede yer aldı. Bunlar;
Rüyalarda Buluşuruz (2006)
Felek Ne Demek (2006)
Karagümrük Yanıyor (2006)
Dicle (2007)
Zoraki Koca (2007)
DOGUM TARIH: 17 Temmuz 1986
DOGUM YERI: Istanbul
Kartaltepe İlköğretim Okulu, Kültür Koleji derken Lise eğitiminide Ataköy Cumhuriyet Lisesi` nde tamamladıktan sonra çocukluğundan beri çok büyük merakı, kabiliyeti ve ilgisi olduğu herkes tarafından bilinen hayalindeki meslek için tiyatro ve sinema eğitimi almak üzere Müşfik Kenter` den özel ders almaya başladı ama kısa bir zaman geçtikten sonra babasını kaybettiği için çalışmalarına bir süre ara vermek zorunda kaldı.
Bir sene sonra Müjdat Gezen Sanat Okuluna girip orda eğitimine kaldığı yerden devam ettikten sonra 2006 yılında Müjdat Gezen Actor Studio bölümünden mezun oldu.
İlk dizi görüşmesine kendisini yönlendiren kişi aynı zamanda mezun olduğu okulda ki hocası olan Misak Toros` tur ve bu yüzden de hayatında Misak Toros` un öneminin çok büyük olduğu çevresindeki herkesce bilinmektedir.
Şu ana kadar başlıca 5 projede yer aldı. Bunlar;
Rüyalarda Buluşuruz (2006)
Felek Ne Demek (2006)
Karagümrük Yanıyor (2006)
Dicle (2007)
Zoraki Koca (2007)
Geri: ÖZLEM YILMAZ
Özlem ablanin resimleri:):)
En son tarafından Perş. Ocak 17, 2008 6:09 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
ZORAKI KOCA RESIMLEI
Ömer & Ayse
reyhancım süperler bayıdım bitanem
kutsi_kamile_yasemin- Mesaj Sayısı : 251
kutsi_kamile_yasemin demiş ki:reyhancım süperler bayıdım bitanem
saol bidanemmm...begenmene sevindim...onlari cok seviyommm:):)
kız çok tatlı yaa diziyi izlemiyordum ama bayağı bir duyuyordum yanii
nesli_hayal- Mesaj Sayısı : 199
1 sayfadaki 1 sayfası